Η Εταιρεία μας βρίσκεται στην υπηρεσία ενός πολύ εκλεπτυσμένου πελατολογίου, προσφέροντας μια μεγάλη γκάμα απο μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας απο τις πιο διάσημες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως είναι οι εξής: Mercedes Benz, Chrysler, VW, Range Rover, Cadillac και άλλα.

Αν στις περισσότερες εταιρίες ενοικιάσεως αυτοκινήτων ο πελάτης έχει μια απρόσωπη σχέση, στην 4 LUXURY έχει προσωπική και φιλική εξυπηρέτηση. Αυτό αποδεικνύεται από το μέγεθος του πελατολογίου μας, το οποίο μας εμπιστεύεται .

4 Luxury, Eνοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Αθήνα

Εκτός από τους διακεκριμένους ιδιώτες πελάτες της, επιχειρήσεις μεγάλου βεληνεκούς στον χώρο του τουρισμού απευθύνονται στην 4 LUXURY. Ταξιδιωτικοί πράκτορες, μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, καθώς και ναυτιλιακές εταιρίες είναι επί σειρά ετών πιστοί φίλοι της εταιρείας.

Πρεσβείες, δημόσιοι οργανισμοί, κατασκευαστικές εταιρίες, όπως επίσης και διεθνείς εταιρίες μηχανολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού επαφίενται στην φροντίδα της.

Είναι, πράγματι, πολύ ενδιαφέροντα όλ' αυτά που αναφέρθηκαν για την εταιρία και θα μπορούσατε να υποθέσετε πως η 4 LUXURY έχει άριστους διαφημιστές. Ίσως να είναι κι έτσι, όμως η πραγματική δύναμη της εταιρίας δεν είναι η διαφημιστική της καμπάνια, αλλά ο μακρύς κατάλογος των πελατών της, που την τιμούν με την εμπιστοσύνη τους από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα.

Εκτός από τους διακεκριμένους ιδιώτες πελάτες της, επιχειρήσεις μεγάλου βεληνεκούς στον χώρο του τουρισμού απευθύνονται στην 4 LUXURY. Ταξιδιωτικοί πράκτορες, μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων, καθώς και ναυτιλιακές εταιρίες είναι επί σειρά ετών πιστοί φίλοι της εταιρίας. Πρεσβείες, δημόσιοι οργανισμοί, κατασκευαστικές εταιρίες, όπως επίσης και διεθνείς εταιρίες μηχανολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού επαφίενται στην φροντίδα της 4 LUXURY Car Rentals.

Στόχος μας η ικανοποίηση σας!

HOME PAGE - 4 Luxury, Eνοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Αθήνα
FLEET - 4 Luxury, Eνοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Αθήνα
PROFILE - 4 Luxury, Eνοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Αθήνα
RESERVATION - 4 Luxury, Eνοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Αθήνα
CONTACT - 4 Luxury, Eνοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Αθήνα
AFFILIATES  - 4 Luxury, Eνοικιάσεις Αυτοκινήτων στη Αθήνα

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ | ΣΤΟΛΟΣ | ΠΡΟΦΙΛ | ΚΡΑΤΗΣΗ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ